NicoOjala Aivovammaisen omituinen elämä

Kaikki blogit puheenaiheesta Vakuutusoikeus

Vammautuneen Via Dolorosa

Tätä on tosielämän Vakuutusoikeus.

 

 

 

Tämä on Tuula-Riitta Suvala-Himasen tarina elämästä vakuutusoikeuden varjossa.

 

 

 

Arvoisa vakuutusoikeuden ylituomari Juha Pystynen.

 

 

Olen lähestynyt teitä kaksi vuotta sitten sähköpostikirjeellä, johon ette tuolloin vastannut ja kun viimen puhelimitse tiedustelin vastaustanne, totesitte että teidän aika ei riitä kyseessä olevien viestien lukemiseen ja niihin vastaamiseen.

 

Oikeutettu korvaamattomuuteen.

Korjataan, ettei tule vääriä tulkintoja.

 

 

 

Kuten jo moni on huomannut ja allekirjoittanut kansalaisaloitteeni Vakuutusoikeuden lakkauttamisesta ja sen tehtävien siirtämiseksi käräjä- ja hovioikeuden tehtäväksi.

 

Kela vs. vakuutusoikeus = "kotona töissä" tapaus

Aikoinaan kirjoitin vapaavuoron puolella siitä kuinka erään henkilön tavanomaiseksi työksi katsotaan se, että hän hoitaa kotonaan tavanomaiset kotityöt. Siitä johtuen, että hän hoitaa kotityönsä hänen pitäisi Kelan mielestä ilmoittautua työttömäksi työnhakijaksi, vaikkei hänen muuhun työhön katsota pystyvänkään.

Hallituksen viesti sisäilmasta sairastuneille?

Viesti hallitukselta sisäilmasta sairastuneille?

 

Ystäväni esitti oivallisen kysymyksen: ”onko hallituksen viesti terveytensä ilman omaa syytään menettäneille tämä: kuolkaa sisäilmasairaat hitaasti kituen, homeisiin ja kemikaaleihin – ette enää tarvitse elantoa ettekä ihmisoikeuksia?”.

 

Älä ole huoletta. Me emme auta.

Laitanpa tänne vain linkin kirjoituksestani eri blogissa:
http://www.viranomaisrikollisuus.net/2014/08/ala-ole-huoletta-me-emme-auta.html

Tiivistelmä linkistä:

Pitäisikö vain olla vailla huolen häivää kun vakuutuslääkärit ja viranomaiset sekoilevat!?

Vakuutuslääkärien toiminnan kehittäminen lapsenkengissä

Sosiaali- ja terveysministeriö on julkaissut työryhmämuistion vakuutuslääkärien toiminnan kehittämisestä (STM 2014:1). Hyvin pintapuolisesti laaditussa muistiossa esitetään muun muassa viestinnän tehostamista ja koulutuksen parantamista. Mainittujen asioiden kehittäminen on varmasti aina paikallaan, mutta vakuutusoikeuden ja sen alaisten muutoksenhakulautakuntien ongelmat ovat toisaalla ja ne ovat paljon suurempia kuin ne asiat, joita työryhmässä on käsitelty.

Oikeus ja vakuutusoikeus

Se vaan jaksaa puhuttaa tuo vakuutuslääkärien asema ja toiminta. Ja syystäkin. Kun ongelma on ollut varsin hyvin tiedossa jo vuosikymmeniä, niin silti sitä ei ole saatu ratkaistua. Ei lähellekään. Työryhmä on sentään saatu perustetuksi ja sen työn tuloksia nyt arvioidaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä